Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 145 гостей.

Донецька обласна рада

День гідності та свободи в Артемівській школі №7

Переглядів: 3736
25.11.2014 - 07:23

21 листопада 2014 року в Артемівській школі №7 відзначали День гідності та свободи, про який Президент України Петро Порошенко підписав відповідний указ.

Активісти учнівського самоврядування провели інформаційні хвилинки по класах, під час яких розповіли учням школи про це нове державне свято та про ті передумови, завдяки яким воно з’явилося, а також розповсюдили інформаційні листи.

Педагогом-організатором Рагімою Іванюк був проведений круглий стіл для представників активів 8-11 класів. «Втратити свободу може лише той, хто не вмів її захищати», – ці слова видатного філософа-просвітителя Вольтера стали гаслом проведеного заходу, під час якого учні дискутували про такі важливі соціально-громадянські якості, як гідність та відданість, про такі поняття, як демократія, незалежність, свобода, успіх. У процесі конструктивного діалогу-диспуту учні дійшли висновку, що Україна – демократична, незалежна держава, гідна того, щоб її любити, цінувати, боротися за її майбутнє та розвиток.

21 листопада 2014 року в Артемівській школі №7 відзначали День гідності та свободи, про який Президент України Петро Порошенко підписав відповідний указ.

Останні статті на сайті