Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 144 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Сучасні форми роботи освітнього округу №2 «Крок у майбутнє» м. Артемівська

Переглядів: 4127
21.11.2014 - 14:02

Спільна діяльність педагогічних колективів дошкільних навчальних закладів освітнього округу №2 завжди відрізняється змістовними та цікавими формами роботи з дітьми. Насамперед, це спортивні та музичні розваги, які сприяють налагодженню дієвих зв’язків між педагогами та успішній соціалізації дітей старшого дошкільного віку.

Ні для кого не секрет, що фізкультурні розваги дуже подобаються дошкільникам тому, що об’єднують їх спільними переживаннями, дарують відчуття перемог. Підготовка до розваги, розучування віршів, гарне оформлення зали, оригінальні костюми, красиві емблеми, музика, пісні, різноманітні змагання, ігри позитивно впливають на загальний фізичний розвиток дітей, розвивають у них почуття краси, уяву. А, головне, фізкультурні розваги допомагають формувати бажання бути сильними, спритними, витривалими, займатися спортом. Спільна діяльність, долання труднощів зміцнюють дитячий колектив, пробуджають почуття відповідальності.

Вирішуючи вище означені завдання в межах роботи освітнього округу на базі дошкільного навчального закладу №49 «Кріпиш» відбулась спільна спортивна розвага з дітьми ДНЗ №47 «Оленка» під символічною назвою «Разом нас багато». Інструктори з фізкультури Надія Недосека та Вікторія Козлюк разом з дітлахами обох дитячих садків довели, що навіть в дошкільному віці можна бути справжніми спортсменами і досягати високих результатів. Так тримати!

Сучасні форми роботи освітнього округу №2 «Крок у майбутнє»  м. АртемівськаСучасні форми роботи освітнього округу №2 «Крок у майбутнє»  м. Артемівська

Останні статті на сайті