Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Майстер-клас для всієї родини

Переглядів: 2587
13.11.2014 - 07:15

В Артемівському міському Центрі технічної творчості дітей і юнацтва пройшов майстер-клас з валяння із вовни.

Керівник гуртка декоративно-ужиткового мистецтва Наталя Кузнецова запросила на захід не лише своїх вихованців, а й їхніх батьків, адже ніщо так не зближує сім'ю, як спільний творчий процес.

Валяні вироби дуже популярні на заході та поширені в Росії. В Україні валяння з вовни лише набирає темпи, адже мода на валяні речі буде завжди, оскільки, вони натуральні і неповторні.

У багатьох слово "валяння" асоціюється з валянками, але натуральна вовна настільки багатогранний матеріал, що дає можливість валяти не лише валянки, а одяг, сумки, шарфи, прикраси, предмети інтер'єру, іграшки й багато чого іншого. З натуральною вовною дуже приємно працювати. Вона тепла, жива, (адже її в основному отримують, підстригаючи овець), м'яка, різнокольорова. Така вовна наповнена любов'ю і позитивом. Не дивно, що діти разом із батьками із захопленням створювали неповторні прикраси у вигляді різноманітних квітів.

Під час майстер-класу всі учасники творчого процесу засвоїли ази техніки мокрого валяння та отримали позитивні емоції.

В Артемівському міському Центрі технічної творчості дітей і юнацтва пройшов майстер-клас з валяння із вовни.В Артемівському міському Центрі технічної творчості дітей і юнацтва пройшов майстер-клас з валяння із вовни.В Артемівському міському Центрі технічної творчості дітей і юнацтва пройшов майстер-клас з валяння із вовни.В Артемівському міському Центрі технічної творчості дітей і юнацтва пройшов майстер-клас з валяння із вовни.