Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Верховна рада України

70 - річчю визволення України присвячується!

Переглядів: 4011
03.11.2014 - 07:43

Ніколи не забудуть нащадки тієї відваги й сили духу, що проявили наші діди й прадіди, визволяючи рідну країну від фашистів. Вічна пам’ять і шана героям Великої Вітчизняної війни! Тож і юні вихованці гуртків Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості 28 жовтня долучилися до естафети пам’яті, здійснили краєзнавчий маршрут пам’ятними місцями, які присвячені подіям Великої Вітчизняної війни.

Під час естафети діти поринули у воєнне минуле, змогли відчути лихоліття часів Великої Вітчизняної війни, вшанували пам'ять полеглих під час бойових дій у зоні АТО, сподіваючись, що мир збережеться на нашій землі і в майбутньому.

29 жовтня у Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості пройшла акція «Голуби Миру від дітей України». Різнокольорові голубки – вироби вихованців студії образотворчого мистецтва (керівник гуртка Світлана Дорохова) понесуть на своїх паперових крильцях дитячі побажання миру та заклики до припинення війни в Україні. Сподіваємося, що благання дітей почують дорослі, і над нашою державою запанує мир і спокій.

Юні вихованці гуртків Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості 28 жовтня долучилися до естафети пам’яті, здійснили краєзнавчий маршрут пам’ятними місцями, які присвячені подіям Великої Вітчизняної війни. Юні вихованці гуртків Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості 28 жовтня долучилися до естафети пам’яті, здійснили краєзнавчий маршрут пам’ятними місцями, які присвячені подіям Великої Вітчизняної війни. Юні вихованці гуртків Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості 28 жовтня долучилися до естафети пам’яті, здійснили краєзнавчий маршрут пам’ятними місцями, які присвячені подіям Великої Вітчизняної війни. Юні вихованці гуртків Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості 28 жовтня долучилися до естафети пам’яті, здійснили краєзнавчий маршрут пам’ятними місцями, які присвячені подіям Великої Вітчизняної війни.