Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Донецька обласна рада

Виховання майбутнього покоління – спільна справа сім'ї та дошкільного закладу

Переглядів: 4604
21.10.2014 - 10:34

Однією з особливостей сьогодення є зміцнення статусу дитинства у суспільстві. Саме з цією метою в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку №6 «Барвінок» відбувся День відчинених дверей для батьків, мета якого - ознайомити батьків з досвідом щодо реалізації корекційно-реабілітаційних завдань спеціалізованого закладу.

В рамках Дня батьки ознайомились з «полем цінностей» дитини, усвідомили спільність завдань сім'ї та дошкільного закладу щодо виховання дітей. Батьки взяли участь у тренінгу, який провела вчитель-логопед Вероніка Дмитрук на тему: «Використання біоенергопластики в роботі з дітьми, що мають вади мовленнєвого розвитку».

Проведена робота ще раз підкреслила, що педагоги та батьки займаються однією важливою справою: виховують майбутнє покоління.

в дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку №6 «Барвінок» відбувся День відчинених дверей для батьківв дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку №6 «Барвінок» відбувся День відчинених дверей для батьківв дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, дитячому садку №6 «Барвінок» відбувся День відчинених дверей для батьків