Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

День народження Артемівської школи №7

Переглядів: 4021
15.10.2014 - 09:16

Патріотичне виховання починається з любові до рідної домівки – малої батьківщини, – а також із прищеплення найтепліших почуттів до рідного навчального закладу усім учням. Педагогічний та учнівський колективи Артемівської школи №7 з гордістю називають свою школу сімейною, такою, в якій виховуються цілі родинні покоління, тому сміливо можна казати про патріотизм вихованців школи №7 до своєї alma mater.

Школа є однією із найстарших шкіл міста, саме в жовтні цього року їй виповнилося 78 років! Із нагоди Дня народження школи 13 жовтня 2014 року у приміщенні актової зали відбулося загальношкільне свято. Учні згадували історичне минуле рідного навчального закладу, його видатних педагогів та випускників, декламували вірші про школу, співали пісень, виконували гімн, а також переглядали унікальне відео, створене випускниками 1963 року та подароване школі колишнім учителем математики, почесним другом школи Явою Афанасіївною Крапівнер.

Свято вийшло дуже чуттєвим та зворушливим! Із Днем народження, школо! Нехай дзвінкий дитячий сміх завжди наповнює твої затишні класні кімнати та шкільні коридори!

Із нагоди Дня народження школи 13 жовтня 2014 року у приміщенні актової зали відбулося загальношкільне свято.