Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 148 гостей.

Донецька обласна рада

Відбувся міні-ярмарок вакансій

Переглядів: 3244
08.10.2014 - 05:11

6 жовтня 2014 року в  Артемівському міському центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організовано на замовлення Товариства з обмеженою відповідальністю «Артемівськ – Енергія»  (директор Вайдас Повиленас).         

Товариство з обмеженою відповідальністю «Артемівськ-Енергія» - приватне підприємство з іноземними інвестиціями, якому за концесійним договором із Артемівською міською радою надано право з 2007 року на 40 років управляти цілісним майновим комплексом міського комунального підприємства «Артемівськтепломережа» з метою задоволення суспільних потреб у сфері надання послуг з теплопостачання міст Артемівська, Соледара та території Артемівського району. 

Основним видом діяльності підприємства є вироблення теплової енергії.

Сьогодні на підприємстві трудяться: інженери-теплотехніки, оператори котельні, слюсарі з ремонту устаткування котелень та теплових мереж, слюсарі КВПіА, електромонтери, водії, апаратники хімводоочищення, всього  228 чоловік. Середня заробітна плата по підприємству в даний час складає - 2700 грн.

ТОВ «Артемівськ-Енергія» постійно  працює над модернізацією теплового господарства,  інвестовано більше 28 млн. грн. Модернізовані чотири котельні з повною заміною всього наявного котельного обладнання. Прокладено понад 7 км нових теплових мереж в пінополіуретанової ізоляції. Реконструйовано 1,6 км теплових мереж. Проведена реконструкція дозволила закрити нерентабельні котельні.

Проведено заміну більшої частини насосів і електродвигунів на сучасні, високоефективні і економічні, встановлено 31 частотний перетворювач. Значно оновлено парк автотракторної техніки підприємства.

Підприємство своєчасно перераховує всі обов'язкові платежі з податків і зборів. Успішна реалізація інвестиційних заходів має позитивний вплив на соціальне становище в місті.      

Підприємство активно співпрацює з центром зайнятості і є  його надійним соціальним партнером.  За сприяння центру зайнятості з початку року  на підприємство  працевлаштовані 35 осіб, які перебували на обліку.

 Відкрила ярмарок  директор Артемівського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Привітавши учасників заходу, вона розповіла про  партнерські стосунки з підприємством, ознайомила учасників заходу з ситуацію, яка сьогодні склалася на  ринку праці.   Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал  надав інформацію про соціальні послуги, які служба зайнятості надає  своїм клієнтам, як з  числа незайнятого населення, так   і роботодавців.

Інна Яценко,  інженер кадрової служби ТОВ «Артемівськ-Енергія»  розповіла про підприємство, вакансії, які на сьогодні  потребують укомплектування,   умови праці робітників, систему оплати, відповіла на запитання шукачів роботи.                 

В ярмарку взяли участь 32 особи з числа безробітних. В результаті співбесіди 30 з них відібрані роботодавцем для організації професійного навчання за  різними формами з подальшим працевлаштуванням  за    професіями: оператор котельні, апаратник хімводоочищення, тощо.

Останні статті на сайті