Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Вечір зустрічі з ветеранами педагогічної праці

Переглядів: 3593
07.10.2014 - 11:36

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 напередодні Дня вчителя відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці, які стояли у витоків створення школи.

Усі запрошені гості 30 років тому відкривали цей навчальний заклад. У музеї історії школи вони з радістю та хвилюванням згадували ті часи, розглядали старі фото та літописи класів за останні 10 років.

Зі щирими привітаннями виступив перед присутніми перший директор школи Віталій Нестеренко, який зазначив, що школа змінилася тільки в кращий бік та побажав усьому педагогічному колективу творчої наснаги та нових звершень. Дали настанову молодим педагогам ветерани педагогічної праці Катерина Кравченко, Тетяна Гурба, Людмила Іщенко, Людмила Куреня, Валентина Кузьменко, Ольга Корчагіна та інші. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих педагогів, яких вже немає серед нас.

За тридцять років змінилося не одне покоління вчителів, але вони продовжують традиції старших. Змінилися умови та вимоги до навчального процесу, але одне незмінне - виховувати гідних громадян України.

І школа продовжує виконувати своє призначення...

В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 напередодні Дня вчителя відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці, які стояли у витоків створення школи. Усі запрошені гості 30 років тому відкривали цей навчальний заклад. В Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 напередодні Дня вчителя відбулася зустріч з ветеранами педагогічної праці, які стояли у витоків створення школи. Усі запрошені гості 30 років тому відкривали цей навчальний заклад.