Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 292 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Святкування Дня музики в дитячому садку «Гусельки» міста Артемівська

Переглядів: 3859
02.10.2014 - 11:20

На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики. Це свято було відзначено і у дитячій країні дошкільного закладу №56 «Гусельки», який має художньо-естетичний напрямок.

В гості до дітей завітала героїня Велич-Музика, яка передала дітлахам маленький вогник, частку палкої душі, від якого в серці становиться тепліше, та чарівну музичну скриньку, яку діти протягом свята намагалися відкрити та пізнати своє відношення до музики.

Музика понурила дітей у світ гармонійних відчуттів та образів, а діти, в свою чергу, за допомогою дитячих інструментів розказали про свої образні осінні картини, які вони собі уявили за допомогою ілюстрацій та музичних творів.

І яке ж свято без подарунків? Діти країни «Гуселяндія» зробили подарунок на день народження Королеви музики - зберегли в душі маленький вогник, який викликав інтерес та повагу до Її величності. Наприкінці свята, побачивши щирість дитячих очей та сердець, музична скринька підняла завісу таємності та відкрила свій чарівний секрет, від якого діти залишилися в захваті на цілий день.

На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики.На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики.На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики.На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики.На протязі вже багатьох років за ініціативою Міжнародної музичної ради при ЮНЕСКО в усьому світі 1-го жовтня відзначається Міжнародний день музики.