Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

ExportUA

Акція для вчителів присвячена Дню працівників освіти

Переглядів: 3200
02.10.2014 - 08:11

30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею організував та провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти.

Захід складався з декількох етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек. Під час  акції вчителя розширили знання з історії міста та району, їх природою, історією розвитку різних сфер діяльності міста. В кінці заходу працівники освіти написали побажання та рекомендації щодо роботи в музеї.

30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти. Захід складався з етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек.30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти. Захід складався з етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек.30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти. Захід складався з етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек.30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти. Захід складався з етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек.30 вересня о 14.00 колектив краєзнавчого музею провів акцію для вчителів м. Артемівська та Артемівського району до Дня працівників  освіти. Захід складався з етапів: автобусна екскурсія, обзорна екскурсія  та екскурсія у художній галереї, фітбек.