Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 88 гостей.

ExportUA

Маленькі кроки вихованців дитячого садка «Дзвіночок» міста Артемівська до великого театру

Переглядів: 2554
09.09.2014 - 14:27

Дошкільний навчальний заклад компенсуючого типу, дитячий садок №25 «Дзвіночок» м. Артемівська Донецької області щодня розкриває свої двері для 108 вихованців.

Основною метою освітньо-виховної роботи закладу є створення умов для формування життєвої компетентності кожної дитини-логопата через реалізацію її природного потенціалу, розвиток творчих здібностей, набуття соціального досвіду, забезпечення корекційної реабілітації, емоційно-психологічного захисту. Тому на базі закладу функціонують гуртки, що сприяють всебічному розвитку особистості, базуються на інтересах та здібностях дошкільнят, серед яких є і театральний гурток «Острів дитинства», який успішно працює під керівництвом Ірини Чамор,

Театралізована діяльність у дитячому садку допомагає вирішити багато актуальних проблем, пов'язаних з художнім і моральним вихованням дітей, розвитком уяви, фантазії, ініціативності. Заняття театралізованою діяльністю в садку роблять життя вихованців цікавим і змістовним, наповнюють яскравими враженнями і радістю творчості.

Вихованці театрального гуртка були неодноразовими учасниками та лауреатами фестивалю театральної діяльності серед дошкільних навчальних закладів України (2014 рік), міських, обласних та всеукраїнських конкурсів дитячої творчості «Зірки та зірочки», «Зоряні малята», «Бахмутська зірочка», «Безпечна країна очима дитини».

Театр - завжди свято. З ним пов'язані радість, веселощі, яскраві враження, нові почуття. Театральні виступи дітей розкрили світ дитячої пісні, танцю, а також красу театрального мистецтва і радості дитинства.

Творчих дітей виховують творчі та небайдужі педагоги, які є активними учасниками та призерами міських конкурсів професійної майстерності.

Дошкільний заклад «Дзвіночок» – це маленька країна дитинства, яка живе за своїми законами: дихає, відчуває, радіє, засмучується, пізнає все нове. Це країна, де чисті і затишні групи, в яких багато іграшок; це цікаві захоплюючі заняття, які проводять з малятами педагоги; це свята, розваги, проекти, різноманітні змагання та зустрічі з цікавими людьми.

Маленькі кроки вихованців дитячого садка «Дзвіночок» міста Артемівська до великого театруМаленькі кроки вихованців дитячого садка «Дзвіночок» міста Артемівська до великого театруМаленькі кроки вихованців дитячого садка «Дзвіночок» міста Артемівська до великого театруМаленькі кроки вихованців дитячого садка «Дзвіночок» міста Артемівська до великого театру