Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Служба фінрозслідувань буде створена в рамках реформування податкової системи

Переглядів: 2306
27.08.2014 - 08:40

Під час зустрічі з представниками бізнесу і громадськості з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей, перший заступник голови Державної фіскальної служби Володимир Хоменко наголосив, що створення Служби фінансових розслідувань буде проходити у рамках загальної концепції реформування податкової системи.

"Усі чекають реформ. Створення Служби є складовою цих реформ у системі оподаткування. А це - ключова реформа у державі", - впевнений Володимир Хоменко.

"Ми отримали більше 120 пропозицій і зауважень, - каже Володимир Хоменко. - Переважно вони стосувалися контрольно-перевірочної роботи СФР, методики її проведення, досудових розслідувань. Усі погоджувалися з тим, що неможливо одному лише відомству концентрувати контрольно-перевірочну роботу, аудит, оперативно-розшукову діяльність і досудове слідство. Ми дотрималися усіх рекомендацій - сформували доповнення до законопроекту, який був відправлений до Мін'юсту".

Проект закону "Про основи запобігання та боротьби з економічними правопорушеннями" та пропозиції поправок до супутніх законів вже зареєстровані у Верховній раді, й уже у вересні будуть винесені на голосування.

Останні статті на сайті