Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Верховна рада України

Святкування Дня незалежності в Артемівській школі №2

Переглядів: 3267
26.08.2014 - 07:01

В Артемівській загальноосвітній школі №2 пройшли заходи, приурочені до Дня незалежності України.

Напередодні свята відбулося урочисте підняття державного прапора України. Між педагогами закладу пройшов поетичний конкурс «Як тебе не любити, земле моя», призерами конкурсу стали вчителі української мови та літератури Любов Кіндякова та Ірина Лисенко, які читали свої вірші, присвячені рідній Вітчизні.

Не дивлячись на те, що продовжуються канікули, багато учнів вже відвідали рідну школу, навіть організували виставку квіткових композицій «Україно, ти для мене – диво!» та допомагали класним керівникам в оновленні куточків державної символіки в класних кімнатах.

Бібліотекар Олена Костенко також не залишилася осторонь, вона розгорнула цікаву книжково-ілюстративну виставку у шкільній бібліотеці «Шляхом незалежності – шляхом розбудови».

В Артемівській загальноосвітній школі №2 пройшли заходи, приурочені до Дня незалежності України.В Артемівській загальноосвітній школі №2 пройшли заходи, приурочені до Дня незалежності України.В Артемівській загальноосвітній школі №2 пройшли заходи, приурочені до Дня незалежності України.