Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Нарада керівників шкіл та позашкільних навчальних закладів з питань закінчення навчального року та літнього оздоровлення учнів

Переглядів: 3231
27.06.2014 - 08:48

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 26 червня 2014 року відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника відділу освіти Марини Рубцової.

З першого питання про виконання законодавчих актів в частині організованого завершення навчального року (експертиза управлінських рішень, документації, контроль за проведенням ДПА) виступила головний спеціаліст з питань загальної середньої освіти Анна Орел. Вона ознайомила присутніх з результатами контролю з питань підготовки до організації та проведення ДПА; зробила ґрунтовний аналіз результативності проведення ДПА в 11 класах з української мови, профільного предмета та предмета за вибором, в 9 класах – з української мови, математики, географії та біології; висвітлила низку проблем та надала рекомендації адміністраціям шкіл з даного питання.

Заступник начальника відділу освіти Оксана Карпець доповіла про стан виконання рекомендацій семінарів та конференцій педпрацівників за 2013 рік та І півріччя 2014 року. Були розглянуті питання впровадження нового Держстандарту в школах, робота з розвитку освітніх округів, підготовка педагогів до серпневої конференції, система контролю та підтримки обдарованих учнів, формування позитивної поведінки учнів, підвищення статусу учителя. Керівники шкіл та позашкільних навчальних закладів були ознайомлені з наказом «Про проведення серпневих заходів 2014 року».

 З третього питання про роботу пришкільних таборів з денним перебуванням та АДЗЗОВ «Вогник» у червні 2014 року виступила головний спеціаліст з охорони здоров’я та соціального захисту Тетяна Курскова, яка ознайомила учасників наради з результатами перевірки ведення документації, організації виховної роботи та харчування в таборах. ЇЇ виступ доповнив директор оздоровчого табору «Вогник» В’ячеслав Кудрявцев.

Всі присутні отримали практичні рекомендації з розглянутих питань з метою їх безпосереднього виконання.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 26 червня 2014 року відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника відділу освіти Марини Рубцової.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 26 червня 2014 року відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника відділу освіти Марини Рубцової.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради 26 червня 2014 року відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням начальника відділу освіти Марини Рубцової.