Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Екскурсії та походи по рідному краю вихованців Часовоярського ЦДЮТ

Переглядів: 3271
25.06.2014 - 07:52

Літній табір – місце цікавого часу для відпочинку, вільного спілкування з друзями, педагогами, які їх розуміють, приймають участь разом з ними в різних заходах, не вимагають від них неможливого і не ставлять оцінок.

Однією з форм екологічного виховання та оздоровлення дітей в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості є екскурсії та походи по рідному краю, які проводилися в червні у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» (директор Марина Астахова, вихователі Ольга Ляш, Світлана Дорохова) та профільному таборі «Дослідник» (директор Ольга Мокроусова, вихователь Юрій Левченко).

Підготовка до походу або екскурсії починалася за кілька днів. Дітям повідомлялося, куди вони підуть і з якою метою. Ольга Мокроусова, керівник гуртка «Юний еколог», організовувала заходи пізнавального характеру, закріплювала з дітьми правила поведінки в природі, готувала прилади для проведення експериментів. Вихователі закріплювали з дітьми правила безпеки, обговорювали схему маршруту, готували сигнальні прапорці, атрибути для ігор та фізичних вправ, готували кошики для природного матеріалу, пакети для сміття. На природі проводилися рухливі та екологічні ігри. Стала традиційною та улюбленою екологічна гра-спостереження «Знайди чудо в природі».

Позитивному впливу укріплення здоров’я дітей сприяє навколишнє середовище, чисте, насичене киснем повітря, гарні пейзажі та рухова активність. Неможливо промовчати про туристичні обіди. Немає їжі смачнішої, ніж їжа на природі!

Проведення таких заходів створює гарний настрій у всіх його учасників та залишає глибокий емоційний слід у кожної дитини.

Однією з форм екологічного виховання та оздоровлення дітей в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості є екскурсії та походи по рідному краю, які проводилися в червні у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» та профільному таборі «Дослідник»Однією з форм екологічного виховання та оздоровлення дітей в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості є екскурсії та походи по рідному краю, які проводилися в червні у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» та профільному таборі «Дослідник»Однією з форм екологічного виховання та оздоровлення дітей в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості є екскурсії та походи по рідному краю, які проводилися в червні у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» та профільному таборі «Дослідник»Однією з форм екологічного виховання та оздоровлення дітей в Часовоярському Центрі дитячої та юнацької творчості є екскурсії та походи по рідному краю, які проводилися в червні у літньому оздоровчому майданчику «Барвінок» та профільному таборі «Дослідник»