Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

«Відкриття малих олімпійських ігор» в оздоровчому таборі «Вогник» міста Артемівська

Переглядів: 4509
13.06.2014 - 11:48

10 червня в оздоровчому таборі «Вогник» міста Артемівська відбувся спортивний захід «Відкриття малих олімпійських ігор».

В ньому приймали активну участь всі загони табору. Тут були і «Соса-Соla», і «Олімп», і «Ну, постривай!».

Загони презентували свої команди спортивною назвою, девізом, кричалкою. Захід проходів у формі змагань, де кожна команда отримала завдання. Активно і з великим бажанням діти приймали участь у конкурсах.

Найцікавішим було те, що в даному заході прийняли участь діти, які займаються карате-до під керівництвом тренера Наталі Шовкопляс. Право винести прапор Олімпійських ігор було надано найкращим спортсменам. Це Скрипка Анна– кандидат у майстри спорту з карате-до, Чуряєва Анастасія - багатократний чемпіон області та України, Худоляєв Владислав, Дутенко Артем – неодноразові призери і чемпіони чемпіонатів України, призери міжнародних турнірів з карате-до у 2009 році. Діти показали майстер-клас і за це були нагороджені аплодисментами, посмішками та гарним настроєм.

В озвученні заходу допомагав акомпаніатор АДЗЗОВ та МЦДЮ Олег Чмироьв.

10 червня в оздоровчому таборі «Вогник» міста Артемівська відбувся спортивний захід «Відкриття малих олімпійських ігор». 10 червня в оздоровчому таборі «Вогник» міста Артемівська відбувся спортивний захід «Відкриття малих олімпійських ігор».

Останні статті на сайті