Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Артемівський табір «Вогник» привітно зустрів дітей

Переглядів: 4657
13.06.2014 - 11:38

7 червня при сприянні та організації відділу освіти Артемівської міської ради розпочав свою роботу Артемівський дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку «Вогник», на початок діяльності якого з нетерпінням очікували діти міських навчальних закладів. До І табірної зміни прибуло 130 дітей шкільного віку, в тому числі діти пільгових категорій.

Протягом двох днів три загони табору старанно готувалися до урочистого відкриття І табірної зміни. 9 червня весело, яскраво, по-літньому тепло пройшло її святкове відкриття під назвою «Літо – кольори веселки». Свято було організоване на подвір’ї оздоровчого закладу, яке гостинно зібрало всіх дітей на цікаві розваги та конкурси, переповнені азартом та емоціями. На відкритті були присутні батьки вихованців. Речівки, девізи, загонові пісні – все це було необхідне для того, щоб впевненим кроком зайти на святкову лінійку та представити свій загін.

Начальник табору Кудрявцев В’ячеслав привітав дітей з початком оздоровчого сезону і побажав незабутнього відпочинку та оздоровлення, адже відпочинок у таборі - це пора нових вражень і зустрічей, організації найрізноманітніших заходів: конкурсів, шоу, фестивалів, змагань, забав. Він запевнив присутніх, що для дітей створені комфортні та безпечні умови для організації змістовного дозвілля. Кожен день відпочинку буде наповнений новими справами, іграми та розвагами.

Офіційна частина заходу завершилася святковим концертом за участю вихованців табору. Порадували присутніх чудовим співом Шевченко Анастасія, ансамбль дівчат ІІ загону «Гарний настрій», Микола Леонов. Масу позитивних емоцій викликав у глядачів жартівливий танок малюків ІІІ загону «Лялька з Ведмедем».

Відразу ж після концерту діти поринули в ігри-змагання, а весела дискотека додала всім гарного настрою та спілкування.

 

7 червня при сприянні та організації відділу освіти Артемівської міської ради розпочав свою роботу Артемівський дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку «Вогник»7 червня при сприянні та організації відділу освіти Артемівської міської ради розпочав свою роботу Артемівський дитячий заміський заклад оздоровлення та відпочинку «Вогник»