Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 267 гостей.

Олімпійське літо

Переглядів: 2427
10.06.2014 - 08:55

З 2  по 8 червня  для дітей які відпочивають у пришкільних таборах  ЗОШ № 11, 24, 5, 7 була проведена ознайомча екскурсія на спортивно-оздоровчому комплексі  стадіону «Металург».

Вихованцям пришкільних таборів були представлені   спортивні майданчики, тренажерні зали, легкоатлетичні доріжки та сектори.

Спеціалісти центру «Спорт для всіх» розповили про діяльність  спортивних секцій працюючих на базі стадіону «Металург», спортивних клубів міста, які проводять заняття з різних видів спорту та  дитячо-юнацьких спортивних шкіл.   

Потім для дітей були організовані в ігровій формі   легкоатлетичні забіги,  естафети з елементами різних видів спорту  та вікторини.

Усі діти получили необхідну та цікаву інформацію для організації фізкультурно-оздоровчого розвитку та  активного  дозвілля та зарядилися  гарним настроєм.

З 2  по 8 червня  для дітей які відпочивають у пришкільних таборах  ЗОШ № 11, 24, 5, 7 була  проведена ознайомча екскурсія на спортивно-оздоровчому комплексі  стадіону «Металург» м.Артемівська.З 2  по 8 червня  для дітей які відпочивають у пришкільних таборах  ЗОШ № 11, 24, 5, 7 була  проведена ознайомча екскурсія на спортивно-оздоровчому комплексі  стадіону «Металург» м.Артемівська.