Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 275 гостей.

Верховна рада України

Олімпіада для молодих вчителів Артемівських шкіл №2 та №12

Переглядів: 3098
06.06.2014 - 12:36

В рамках освітнього округу №2 між молодими вчителями загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №2 та №12 на базі школи №2 проведено методичний захід «Олімпіада для юніорів». Метою заходу було забезпечення креативного розвитку молодих педагогів, формування індивідуальної компетентності молодого вчителя і становлення креативності учасників навчально-виховного процесу.

У вигляді віртуальних спортивних змагань з «п’ятиборства» педагоги виконували вправи, спрямовані на швидкість реакції, вміння працювати в команді, виявляти ініціативність, наполегливість в різних педагогічних ситуаціях. Хочеться відмітити, що плідна колективна праця сприяла єдності молодих вчителів шкіл округу, відкритому спілкуванню, об’єктивній оцінці своїх сил.

У кінці заняття ведуча – заступник директора ЗОШ №2 Ірина Ігнатченко підвела підсумок та запропонувала визначити девіз їх подальшої педагогічної діяльності. «Позитив, креатив, мудрість» - ось основні показники становлення молодих педагогів, за думкою учасників заходу.

В рамках освітнього округу №2 між молодими вчителями загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №2 та №12 на базі школи №2 проведено методичний захід «Олімпіада для юніорів».