Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Донецька обласна рада

"Інтеграція науки та практики: досвід профілів"

Переглядів: 2932
06.05.2014 - 08:49

Артемівська школа №5 має статус профільної з 1991 року та у експериментальному режимі відпрацювала технологію освітньої системи, що орієнтована на профільні інтереси і життєві плани учнів. Традиційно в нашій школі відкриваються фізико-математичний та біолого-хімічний профілі.

Наприкінці квітня пройшла друга шкільна науково-практична конференція "Інтеграція науки і практики: досвід профілів", метою якої була презентація роботи профілів, формування інформаційної культури. В цьому році в ній прийняв участь НВК №11, двоє учнів якого гідно представили профілі своєї школи-ліцею. Дві години плідної роботи пролетіли непомітно. 9 учнів 8-11 класів на серйозному рівні представили свої наукові доповіді.

Заключне слово взяла директор школи Валентина Ночовка. У її зверненні до всіх учасників наукового засідання пролунали слова глибокої вдячності за істотний внесок в інтелектуальний розвиток школи, міста, області. Вона висловила від імені всього президіуму впевненість у тому, що проведення в школі науково-практичних конференцій - прекрасний стартовий мацданчик для подальшої серйозної наукової діяльності.

Наприкінці квітня пройшла друга шкільна науково-практична конференція "Інтеграція науки і практики: досвід профілів", метою якої була презентація роботи профілів, формування інформаційної культури. Наприкінці квітня пройшла друга шкільна науково-практична конференція "Інтеграція науки і практики: досвід профілів", метою якої була презентація роботи профілів, формування інформаційної культури. Наприкінці квітня пройшла друга шкільна науково-практична конференція "Інтеграція науки і практики: досвід профілів", метою якої була презентація роботи профілів, формування інформаційної культури. Наприкінці квітня пройшла друга шкільна науково-практична конференція "Інтеграція науки і практики: досвід профілів", метою якої була презентація роботи профілів, формування інформаційної культури.

Останні статті на сайті