Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Семінар-практикум з гуманної педагогіки «Кодекс честі і служіння учителя - основа духовності і професіоналізму педагога»

Переглядів: 3204
30.04.2014 - 09:25

28 квітня 2014 року на освітньому окрузі №3 «Простір надії» в Артемівській школі №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів проведено семінар-практикум з гуманної педагогіки «Кодекс честі і служіння учителя - основа духовності і професіоналізму педагога». У семінарі брали участь учителі шкіл №24, 9, школи-інтернату №1, дошкільних навчальних закладів №27, 34.

Метою семінару було вивчення, аналіз Кодексу і втілення його положень у життя педагога. Кодекс створено на основі «Маніфесту гуманної педагогіки». Семінар піднімав питання пошуку, розвитку і творчості учителя в умовах сучасності. Учасники поділились досвідом роботи, підкріпивши свої виступи мультимедійними презентаціями: Наталя Коваленко розповіла про розвиток здібностей і талантів своїх вихованців - учнів 1-А класу (Кодекс №9); Тетяна Осьмуха розглянула питання щодо уроків як дарів свого духу, де учитель надає учням допомогу, захист і оберіг від всього дурного (Кодекс №19); Любов Горбачова поділилася досвідом роботи з питання «Учитель – вічний учень» (Кодекс №17).

Вихователі ДНЗ №27 розповіли, як будують свою діяльність і стосунки з вихованцями згідно їх природного прагнення до розвитку, пізнання, розкриття особливостей і талантів (Кодекс №9).

Педагогічний колектив школи-інтернату №1 знаходиться у пошуку гуманного підходу до учнів, керуючись принципами виховання в учнів життя за допомогою самого життя; пізнання в співпраці і в співтворчості з учнями (Кодекс №11).

Такі зустрічі надихають педагогів на творчість, допомагають у вирішенні повсякденних питань з навчання та виховання дітей.

28 квітня 2014 року на освітньому окрузі №3 «Простір надії» в Артемівській школі №24 проведено семінар-практикум з гуманної педагогіки «Кодекс честі і служіння учителя - основа духовності і професіоналізму педагога».

Останні статті на сайті