Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Презедент України

"Я хочу бачити життя" - ІХ благодійна Всеукраїнська акція «Серце до серця»

Переглядів: 3226
29.04.2014 - 11:35

З 7 по 27 квітня 2014року  на території Артемівської міської ради   відбувся один із наймасштабніших благодійних проектів України "Я хочу бачити життя" - ІХ благодійна Всеукраїнська акція «Серце до серця», що проходить кожного року навесні, починаючи з 2006 р.

Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів держави. Обладнання вже допомогло дітям, що мають вади зі слухом, недоношеним новонародженим дітям, а також дітям хворим на цукровий діабет.

Цього року кошти будуть направлені на придбання медичного обладнання для діагностування та виявлення  вад  зору у дітей дошкільного віку. При участі учнівської та студентської молоді, членів молодіжних громадських організацій, медичних працівників відбувся суспільний збір коштів, благодійникам наклеювали логотип фонду — червоне серце. Загальними зусиллями було зібрано 7344 грн. Найбільшу активність  виявили волонтери  Артемівського педагогічного училища.

Зібрані волонтерами  кошти були перераховані  на рахунок ВБФ «Серце до серця» у Донецькій області. Ми вдячні всім небайдужим, які прийняли участь у вищезазначеній  акції, які вірять, що майбутнє дітей в наших руках!