Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 324 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Тематична екскурсія «Особистості – видатні земляки»

Переглядів: 3285
29.04.2014 - 08:09

У рамках заходів відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років вихованці Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості у супроводі своїх керівників Марини Астахової та Зінаїди Артюхіної відвідали тематичну екскурсію у Часовоярському промисловому історіко-краєзнавчому музеї «Особистості – видатні земляки».

Діти в ході лекції дізналися про видатних особистостей Великої Вітчизняної війни, які були учасниками бойових дій на території Донецької області, міст Артемівська та Часів Яру, а саме М.Г.Пасічного, М.І.Карнаухова, І.Г.Чаплина, А.А.Колпакову.

Підлітки з цікавістю розглядали тематичні зали музею та слухали розповідь зберігача музейних цінностей Валерія Богуненко, адже історію завжди краще вивчати на конкретних прикладах, розглядаючи реальні пам’ятки минулих епох.

Багато молодих бійців не повернулося з поля бою тих далеких часів. Сьогодні це - історія… Та, чи можна її забувати? Ні, ніколи! Бо той, хто не цінує її, не пам’ятає минулого, не вартий майбутнього. В кожній людській душі повинна бути пам’ять про тих, хто віддав своє життя за мирне сьогодення.