Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Верховна рада України

До відома постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС 1 та 2 категорії.

Переглядів: 4446
29.04.2014 - 07:50

Міністерством юстиції у зв’язку із зміною складу Уряду та з метою проведення у відповідність до діючого законодавства повернуто на доопрацювання наказ Мінсоцполітики  «Про встановлення розмірів грошової компенсації віртості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», на 2014 рік.

Наразі Міністерством підготовлено вищезазначений проект наказу для подання на пере погодження причетним органам виконавчої влади.

Після погодження наказу Мінсоцполітики «Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2014 рік» Міністерством фінансів та здійснення його реєстрації в Мін’юсті, зазначений наказ буде направлено для використання в роботі органам соціального захисту населення.

Разом з тим для уникнення затримок із проведення компенсаційних виплат громадянам, згідно листа Мінсоцполітики від 27.03.2014 р.,  до моменту прийняття зазначеного наказу використовуються розміри виплат, що застосовувались у 2013 році.

Останні статті на сайті