Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 96 гостей.

Презедент України

«Зоряні Малята»

Переглядів: 4021
23.04.2014 - 13:40

З метою пошуку та підтримки талановитої молоді в області проходить Відкритий дитячий фестиваль «Зоряні Малята», в якому беруть участь найменші талановиті мешканці Донецької області віком від 3-х до 7-ми років. Підтримку проекту забезпечують Управління у справах сім`ї та молоді Донецької ОДА, Обласний благодійний фонд «Зірки та зіроньки».

У місті Краматорську в Центрі позашкільної роботи відбувся відбірковий тур міжрегіонального фестивалю-конкурсу «Зоряні малята». Серед виступаючих були вихованці хореографічного гуртка «Задоринки» (керівник Ірина Шабаліна) дошкільного навчального закладу компенсуючого типу ясел-садка №55 «Ведмежатко» міста Артемівська.

Танцювальна композиція «Веселі подружки» викликала у глядачів багато яскравих вражень, чудові дитячі костюми та професійне виконання танцювальних рухів не залишили байдужими нікого. Призи, дипломи та позитивні емоції стали найголовнішими подарунками для малечі та їх батьків!

За підсумками голосування журі хореографічний колектив «Задоринки» отримав найбільшу кількість балів серед дитячих хореографічних колективів області та став переможцем 7-го Відкритого дитячого фестивалю «Зоряні малята - 2014». Тепер малюків та їх батьків 12 та 13 травня чекає виступ на гала-концерті та дитячі розваги в аквапарку міста Донецька.

Бажаємо юним даруванням продовжувати проявляти художній хист, творчі уміння в мистецтві танцю!

dsc_0070dsc_0159