Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Шевченківські дні в Артемівській школі №24

Переглядів: 3045
07.03.2014 - 09:27

З метою гідного відзначення у 2014 році 200-річного ювілею видатного сина українського народу Тараса Шевченка 05 березня 2014 року в Артемівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів було проведено літературну вітальню «Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко», яку підготували вчителі-словесники Наталя Холод, Ольга Крамчанінова, Світлана Димченко та Юлія Громова.

Учні переглянули ексклюзивне відео – промову Шевченка, згадали улюблені твори поета та поринули в атмосферу творчості й натхнення. Захоплюючим і яскравим видався парад літературних героїв за творами Кобзаря. Глядачам пощастило зустрітися з Тополею і Лілеєю, поспівчувати Катерині та Наймичці.

Пісні про мову шкільного ансамблю, танець гурту «Світанок», палкі слова ведучих і переконлива гра акторів театрального гуртка дозволили учасникам літературної вітальні поринути в епоху Великого Кобзаря. Свято завершилось промовою-молитвою Д.Павличка «Отче наш, Тарасе всемогучий...»,  яка стала ніби настановою підростаючому поколінню.

Минають роки, спливають століття, а Т.Г.Шевченко залишається жити у пам’яті кожного українця. Його безсмертне ім’я, неповторні твори ось уже 200 років живуть у серцях народу, його мріях і сподіваннях, пробуджуючи у людей щирі та благородні почуття.

05 березня 2014 року в Артемівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено літературну вітальню «Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко»05 березня 2014 року в Артемівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено літературну вітальню «Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко»05 березня 2014 року в Артемівській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено літературну вітальню «Шевченко – це Україна, Україна – це Шевченко»