Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Верховна рада України

Завершився ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Переглядів: 3525
25.02.2014 - 11:23

Підбито підсумки проведення в області III етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних дисциплін у 2013-2014 навчальному році.

У ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад взяли участь 42 учні загальноосвітніх навчальних закладів Артемівської міської ради. 22 учні отримали дипломи переможців обласного етапу: дипломи І ступеня – 4 учні за участь в олімпіадах з хімії, інформаційних технологій, фізичної культури, дипломи ІІ ступеня – 2 учні за участь в олімпіадах з хімії та математики, диплом ІІІ ступеня – 15 учнів за участь в олімпіадах з української мови та літератури, фізики, математики, біології, хімії, правознавства, інформаційних технологій, трудового навчання, 1 диплом учасника олімпіади з математики.

Найбільших успіхів досягли учні ЗОШ № 5, виборовши 6 призових місць, ЗОШ № 2, НВК № 11, ЗОШ № 12, ЗОШ № 13 – по 3 призових місця, ЗОШ № 17, ЗОШ № 18, ЗОШ № 24, гімназія «Сузір’я» – 1 призове місце.

Учень ЗОШ № 13 Колесов Данило отримав 3 дипломи: 1 диплом І ступеня з інформаційних технологій, 2 дипломи ІІІ ступеня з фізики та математики. Учениця ЗОШ № 12 Гузенко Анастасія отримала диплом ІІІ ступеня з фізики і диплом учасника олімпіади з математики.

8 учнів м. Артемівська та м.Соледара змагалися за право увійти до складу команди Донецької області для участі в IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад, який відбудеться у березні-квітні.

Виражаємо подяку учням – учасникам і переможцям ІІІ етапу олімпіад, та їх педагогам - наставникам. Бажаємо творчого натхнення та подальших перемог!