Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Як довго ця війна тривала»

Переглядів: 3092
14.02.2014 - 08:16

15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану.

В рамках виконання завдань Президента України Віктора Януковича щодо вшанування учасників бойових дій на території інших держав, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афганістані.

Своїми спогадами поділились гості школи заступник голови Артемівської спілки воїнів-афганців Сергій Сітніков та воїн-інтернаціоналіст, колишній випускник школи Олександр Кулаков. Вони розповіли учням про ті страшні часи, свої відчуття, коли чули свист куль, що пролітали повз. Пригадали, скільки молодих юнаків залишилося в Афганістані навіки, а вдома зосталися їх батьки, молодші брати та сестри.

У рамках заходу учні школи згадали ті жахливі часи, оголосивши страшні цифри ранених та тих юнаків, котрі не повернулися додому. Протягом заходу лунали   вірші, про біль матерів, які діждались своїх синів лише в цинковій труні. У виконанні батьків учнів прозвучали пісні «афганської» тематики.

Наприкінці заходу всі вшанували пам’ять загиблих запаленням свічок, хвилиною мовчання та словами  вдячності тим, хто виконував свій святий обов’язок.

Вечір запав у душі і дорослих, і  учнів. Вони співпереживали нашим гостям, а також особисто виразили слова вдячності за їх мужність та відвагу.

15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган15 лютого 2014 року відзначається 25 річниця виводу військ з Афганістану. В рамках заходів, присвячених цій даті, 11 лютого 2014 року в Артемівській загальноосвітній школі №4 відбувся вечір пам’яті, під час якого  вшанували пам’ять загиблих воїнів в Афган

Останні статті на сайті