Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

В ЗОШ № 24 пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників

Переглядів: 7317
27.01.2014 - 13:23

Дитина чекає перших шкільних днів з радісним хвилюванням, адже початок навчання - важливий і відповідальний період у її житті. І в майбутньому шкільна успішність залежить від того, наскільки вдалими і радісними для першокласників були перші кроки у країні знань.

Багато малюків ідуть до школи, вміючи читати і писати, але при цьому не готові морально. Щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них умовах, вселити почуття відповідальності та впевненості у власних силах, у Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів 25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків.

Протягом кількох годин, проведених у школі, діти познайомилися з учителями, які і провели для них перші підготовчі заняття та екскурсію в рамках Школи майбутнього першокласника, що працюватиме протягом січня-квітня 2014 року. Діти пройшлися просторими шкільними коридорами, побували в комп'ютерному класі, кабінеті музики, бібліотеці, ігровій кімнаті школяра, спортзалі. Поки діти подорожували, було проведено  батьківські збори, на яких виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Димченко, практичний психолог  Наталя Драпова, учитель початкових класів Любов Горбачова та учитель англійської мови Галина Пономаренко.

У дітей та їх батьків склалось приємне враження про школу. Перший крок уже зроблено, а наступна зустріч відбудеться 1 лютого.

25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків м.Артемівська.25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків м.Артемівська.

Останні статті на сайті