Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Тематична лекція до Дня Соборності України

Переглядів: 3952
22.01.2014 - 12:39

У рамках реалізації ініціатив Президента України Януковича В.Ф. щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди (у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки) Артемівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на базі Артемівського індустріального технікуму Дон НТУ проведено тематичну лекцію просвітницької спрямованості «День Соборності України».

Проводився захід з метою ознайомлення студентської молоді з подіями української революції 1917-1920 років.

Під час заняття представники студентського активу мали змогу висловити власну думку стосовно впливу історичних фактів на сучасну ситуацію в  Україні. В цілому, проведений захід сприяв розвитку громадянської та національної свідомості молоді, усвідомленню духовного зв'язку поколінь, виявленню  поваги до історії, культури, національних традицій українського народу, визначення єдності держави як суспільної та власної цінності.

Артемівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  на базі Артемівського індустріального технікуму Дон НТУ проведено тематичну лекцію просвітницької спрямованості «День Соборності України».Артемівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  на базі Артемівського індустріального технікуму Дон НТУ проведено тематичну лекцію просвітницької спрямованості «День Соборності України».

Останні статті на сайті