Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Шевченківськими шляхами мандрували учні Артемівської ЗОШ № 12

Переглядів: 8062
16.01.2014 - 16:08

На виконання соціальних ініціатив Президента України в Артемівській загальноосвітній школі І–ІІІ ступенів № 12 пройшов літературний брейн-ринг «Шевченківськими шляхами», присвячений 200-річчю від дня народження великого українського поета – революціонера, художника, пророка національного відродження України. 

В історії кожного народу є імена, які становлять його славу, велич і національну гордість. Саме таким для України є ім’я безсмертного Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка, який з вогнем у душі захищав честь і гідність українського народу.

        Заступник міського голови Тетяна ПЕТРІЄНКО, яка була присутня на заході, відзначила, що Президент України Віктор Янукович оголосив 2014 рік в Україні Роком Тараса Шевченка та доручив Кабінету Міністрів забезпечити здійснення заходів щодо широкого відзначення 200-річчя з дня його народження. Тетяна Володимирівна привітала кращих знавців школи та побажала бути гідними пам’яті Великого Кобзаря.

        Питання для брейн-рингу були цікавими, різноманітними, охоплювали всі віхи життя Великого Кобзаря.  Учні 10 класів, які брали участь  у брейн-ринзі, показали свої глибокі знання життя та творчості Тараса Шевченка.

        В школі була організована  виставка  книг поета та його малюнків, учні пригадали  його найкращі твори, адже поезія Шевченка житиме в віках. 

Шевченківськими шляхами мандрували учні Артемівської ЗОШ № 12Шевченківськими шляхами мандрували учні Артемівської ЗОШ № 12

Останні статті на сайті