Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Урядовий портал

Учні Артемівської ЗОШ № 4 завітали до дитячого садка № 4 «Лелеченька» з привітаннями

Переглядів: 3936
20.12.2013 - 13:56

У день cвятого Миколая кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням чекає на нього. Учні Артемівської школи № 4 завітали до дитячого садка № 4 «Лелеченька» з привітаннями зі святом і не з пустими руками. Протягом тижня проводилася благодійна акція, під час якої були зібрані іграшки, настільні ігри, книжки, набори олівців для малечі із садочка. 19 грудня під час театралізованої вистави учні школи передали подарунки  вихованцям «Лелеченьки».

Цього ж дня до учнів 1-4 класів школи на свято «Миколай іде – радість несе» також завітав святий Миколай. Розважальна ігрова програма не залишила байдужим жодного учня. Оскільки школярі чемні і слухняні, вони всі отримали подарунки. Гостем на святі був помічник депутата Артемівської міської ради Володимира Іванкова Максим Кочерга, який привітав особливу категорію учнів – дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з багатодітних родин.

Третій рік поспіль депутат Артемівської міської ради Володимир Іванков дарує дітям пільгових категорій солодкі подарунки. Побажаннями добра, здоров’я були сповнені привітання і в цей день.

Учні Артемівської ЗОШ № 4 завітали до дитячого садка № 4 «Лелеченька» з привітаннямиУчні Артемівської ЗОШ № 4 завітали до дитячого садка № 4 «Лелеченька» з привітаннями

Останні статті на сайті