Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Чорнобиль не має минулого часу»

Переглядів: 2431
16.12.2013 - 13:25

До дня вшанування учасників ліквідації  наслідків на ЧАЕС у бібліотеці-філіалі №2 пройшла зустріч з учасником  Чорнобильської АЕС  офіцером запасу Доценко Г. В.

Геннадій Васильович розповів учням 9 класу ЗОШ №12 про ліквідацію аварії на станції. 57 днів, які він перебував на аварійній території,  виявилися дуже важкими та небезпечними для людства і особливо для ліквідаторів. Учні  з задоволенням слухали розповідь виступаючого, ставили питання, з інтересом розглядали особисті фотографії з міста трагедії, його грамоти та нагороди. До заходу була оформлена тематична полиця «Мужність і біль Чорнобиля».

Присутні на заході висловили щирі слова  подяки всім ліквідаторам за мужність, героїзм, самовіддачу. Людський біль і розпач притупляться з часом, але пам'ять повинна бути вічною.

До дня вшанування учасників ліквідації  наслідків на ЧАЕС у бібліотеці-філіалі №2 м.Артемівська пройшла зустріч з учасником  Чорнобильської АЕС  офіцером запасу Доценко Г. В. До дня вшанування учасників ліквідації  наслідків на ЧАЕС у бібліотеці-філіалі №2 м.Артемівська пройшла зустріч з учасником  Чорнобильської АЕС  офіцером запасу Доценко Г. В.

Останні статті на сайті