Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Тиждень права в Часовоярській ЗОШ №17

Переглядів: 3807
13.12.2013 - 13:48

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», з метою роз‘яснення основних прав, свобод та обов’язків громадян,  відповідальності неповнолітніх за вчинення злочинів та правопорушень з 09 по 13 грудня 2013 року в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17 пройшов Тиждень права, в рамках якого проведено ряд заходів.

Так, велику активність учні школи проявили під час підготовки та проведення конкурсу стіннівок «Світ без насилля» та виставки малюнків «Конвенція про права дитини».

Учитель історії та основ правознавства Інна Мацюк провела урок-гру «Закон і ми» для учнів 7 класу, «круглий стіл» «Торгівля людьми – ганебне явище сучасності» - для учнів 11 класу, лекцію «Відповідальність неповнолітніх» - у 8 класі.

В 5-8 класах пройшли інформаційні  хвилинки «Дітям про Конвенцію ООН», для учнів 6 – 7 класів провели заняття з елементами тренінгу «Правила і закони у твоєму житті».

Учні початкової школи, подорожуючи «Країною прав», закріпили поняття «закон», «право», «обов’язок».

Заходами, проведеними у навчальному закладі, були охоплені всі учні. Активні учасники нагороджені грамотами та подяками.

Тиждень завершився, його результатом буде свідоме ставлення учнів до своїх прав і обов’язків та попередження правопорушень. 

з 09 по 13 грудня 2013 року в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №17 пройшов Тиждень права.

Останні статті на сайті