Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Урядовий портал

Міністр Олександр Клименко подякував громадянам і бізнесу за сумлінну сплату податків

Переглядів: 4158
13.12.2013 - 12:43

Міністр доходів і зборів Олександр Клименко, звертаючись до громадян та представників бізнесу, подякував за сумлінне виконання своїх громадянських обов’язків зі сплати податків, що дозволяє державі виконувати свої соціальні функції. За словами Міністра, за перші дні грудня до бюджетів всіх рівнів вже надійшло більше  півмільярда гривень.

«Шановні громадяни та представники бізнесу! Я висловлюю вам щиру подяку за те, що в цей складний час ви не забуваєте про свій громадський обов’язок і сумлінно сплачуєте податки, дозволяючи державі системно, без будь яких збоїв, проводити державну політику щодо виплати пенсій, стипендій, соціальної допомоги», - підкреслив Міністр.

Олександр Клименко запевнив, що сервісні центри Міністерства доходів і зборів і митні пункти пропуску працюють в штатному режимі

«Тільки за ці перші дні грудня ми надали більше 27 тисяч адміністративних послуг, оформили більше 3600 митних декларацій. Послугами сервісних центрів  Міністерства доходів і зборів скористалися більше  70 тисяч громадян. Міністерство доходів і зборів ні на хвилину не зупиняє надання податкових та митних послуг нашим громадянам та платникам податків», - зазначив Міністр.