Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулася Презентація роботодавців, які мають вільні робочі місця

Переглядів: 4965
13.12.2013 - 11:10

На виконання соціальних ініціатив Президента Україна «Реалізація у регіонах завдання Президента України щодо стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік» 10 грудня  2013 року  в Артемівському міському центрі зайнятості відбулася Презентація роботодавців, які мають вільні робочі місця, в тому числі ті, на яких можливо було б використати працю осіб з обмеженими фізичними можливостями. 

Свої підприємства  та вакансії презентували: начальник відділу кадрів ТОВ «Артемівський хлібокомбінат» Ніна Ільєнко,  начальник відділу кадрів КП «БАХМУТ-ВОДА» Наталя Мамчур та менеджер з персоналу ТОВ «ТАВР-ПЛЮС» Світлана Сантимовська.

В заході приймали участь: заступник директора Олена Павлова, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал, начальник відділу організації працевлаштування населення  Людмила Панкратова та заступник начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Помазова. 

Під час заходу фахівці центру зайнятості поінформували присутніх про ситуацію на сучасному ринку праці та послуги, які надає Державна служба зайнятості незайнятим громадянам та роботодавцям. Представники роботодавців акцентували увагу шукачів роботи на тому, що  наявність фізичних обмежень  не є  перешкодою до зайняття трудовою діяльністю та працевлаштування таких осіб на підприємства. Якщо така особа є професіоналом в своїй  справі, мотивована на працю,  роботодавці із задоволенням надають роботу таким громадянам та створюють найбільш сприятливі умови щодо їх праці.

У заході прийняли участь 33 особи з числа осіб, перебуваючих на обліку в центрі зайнятості, серед яких  12 осіб  мають групу інвалідності.   Майже всі  вони   пройшли співбесіду з роботодавцями, 3 особи з інвалідністю запрошені на підприємства  КП «Бахмут-вода» та ТОВ «АХБ» для більш детального ознайомлення з виробничим процесом, робочими місцями, обов’язками.

Останні статті на сайті