Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 132 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

На шахті імені Скочинського достроково відзначили Новий рік

Переглядів: 4451
10.12.2013 - 12:54

У нарядній підприємства біля святкової ялинки гірники сьогодні вручили губернатору символічну вугільну брилу і відзвітували про виконання річного плану - з січня на-гора тут піднято 624 тисячі тон «чорного золота».

Шахта ім. О.О. Скочинського держпідприємства «Донецька вугільна енергетична компанія» - одна з найглибших і небезпечних в області. Сьогодні тут працюють поняд 2,5 тисячі чоловік.

Говорячи про трудові звитяги підприємства, його директор Валерій МІМІНОШВІЛІ зазначив, що цей рік у шахти і гірників був непростим, однак, намічені й перспективи.

- Цього року була закрита одна лава, але і без неї ми змогли перевиконати план. Вся справа в бажанні і завзятті, - вважає керівник . - Але вже в наступному місяці ми плануємо введення нової лави. А це означає, що ми будемо намагатися видобувати більше вугілля, щоб всі жителі регіону і всі підприємства були забезпечені теплом.

Валерій МІМІНОШВІЛІ додав, що за 38 років роботи шахти тут видобуто майже 28 мільйонів тонн вугілля.

Вітаючи колектив, губернатор області зазначив, що шахта імені Скочинського неодноразово була в числі перших, хто рапортував про дострокове виконання плану.

- Мені приємно сьогодні тут перебувати, адже це вже друга шахта в Донецькій вугільній енергетичній компанії, на якій достроково зробили план! - зазначив Андрій ШИШАЦЬКИЙ, звертаючись до гірників.

Голова облдержадміністрації також сказав, що пишається вугільними підприємствами регіону, а перебувати на виробництві для нього завжди в радість.

- Тут я відчуваю себе, як вдома, - поділився з гірниками Андрій ШИШАЦЬКИЙ. - Напевно, позначається двадцятирічний виробничий стаж. Коли вдягаю каску і спецівку - відчуваю себе у своєму середовищі.

Вітаючи шахтарів, губернатор висловив упевненість, що з введенням в січні до ладу нової лави, колектив підприємства відпрацює наступний рік також гідно, як і цей. Він зазначив, що сьогодні Президент і Уряд України створюють для цього всі необхідні умови, що, в свою чергу, є запорукою розвитку вугільної галузі.

Глава регіону нагородив гірників грамотами та подяками облдержадміністрації, а також вручив шахтарям цінні подарунки.

Останні статті на сайті