Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 113 гостей.

ExportUA

У Соледарській ЗОШ № 14 – за здоровий спосіб життя

Переглядів: 4196
05.12.2013 - 15:18

На підтримку соціальних ініціатив Президента України «Здоров’я дітей – здоров’я нації», з метою зміцнення позитивного іміджу здорової людини у Соледарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 пройшли заходи у рамках місячника здорового способу життя. 

Активну громадську позицію в цьому напрямку займають члени  міністерства внутрішніх справ учнівського самоврядування школи, які двічі протягом місяця провели рейди «Ми - за здорову націю». В школі створено шкільну агітбригаду, яка виступила перед учнями 5-7 класів і показала казку «Колобок - здоровий бік». Вона також взяла участь у міському конкурсі агітбригад «Твоє здоровя – у твоїх руках». З метою профілактики паління, наркоманії серед учнів 7-10 класів практичний психолог школи Тетяна Швачко провела годину психолога.

Педагог-організатор Ольга Борисова організувала конкурс малюнків «Ми – за здорове життя!» серед учнів 1-4 і 5-7 класів. Найактивнішими учасниками конкурсу стали учні 1 класу, які на шкільній лінійці були нагороджені грамотою. Діти, роботи яких були визнані кращими, також отримали грамоти: серед учнів 1-4 класів 1 місце посіла Вікторія Калініна (3 клас), серед учнів 5-7 класів 1 місце поділили Владислав Коробов і Максим Волошенко (5 клас).

         Не залишилося осторонь і міністерство гласності учнівського самоврядування, яке випустило стіннівку «Твоє здоров’я – у твоїх руках».

У Соледарській ЗОШ № 14 – за здоровий спосіб життяУ Соледарській ЗОШ № 14 – за здоровий спосіб життя

Останні статті на сайті