Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Верховна рада України

Тематичний захід

Переглядів: 4095
04.12.2013 - 07:36

В рамках  реалізації  завдання Президента України  щорічно в комунальному закладі «Артемівський міський народний Дім» проходить тематичний захід з метою нагадування населенню міста про негативні наслідки наркоманії та алкоголізму, надання інформації про ВІЛ та СНІД, та  підтримку людей, що живуть з ВІЛ та СНІДом.

Всім присутнім були роздані червоні стрічки та  тематична література. «Життя людини можна порівняти зі свічками... Коли дитина маленька, її свіча тільки починає горіти, а полум’я слабке та полохливе. Чим старше стає людина, тим яскравіше палає її вогонь, але свіча стає все менше і одного разу полум’я згасає назавжди» Про це розповіли молоді міста учасники театрального колективу «Фенікс». Демонструвалися тематичні фільми, виступали солісти творчих колективів.

Висловлюємо велику подяку за допомогу в проведенні цього заходу Донецькому обласному благодійному фонду «Промінь» та Донецькій обласній організації «Перемога».

Щорічно в КЗ «Артемівський міський народний Дім» проходить тематичний захід з метою нагадування населенню міста про негативні наслідки наркоманії та алкоголізму, надання інформації про ВІЛ та СНІД, та  підтримку людей, що живуть з ВІЛ та СНІДом. Щорічно в КЗ «Артемівський міський народний Дім» проходить тематичний захід з метою нагадування населенню міста про негативні наслідки наркоманії та алкоголізму, надання інформації про ВІЛ та СНІД, та  підтримку людей, що живуть з ВІЛ та СНІДом.

Останні статті на сайті