Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Жителі Донеччини позитивно оцінили результати вітамінізації дітей у школах і дитсадках

Переглядів: 3724
29.11.2013 - 08:46

З Тельманівського, Добропільського, Першотравневого та Амвросіївського районів минулого тижня губернатору Андрію ШИШАЦЬКОМУ надійшли листи подяки. Батьки та вчителі відзначають, що додаткові вітаміни зміцнюють імунітет дітей.

Наприклад, в Першотравневому районі акцію з вітамінізації вирішили продовжити і виділили з районного бюджету необхідні кошти. Так, крім раніше отриманих 3,8 тонн яблук, 7 дошкільних навчальних закладів району ще отримали 843 кг яблук з розрахунку 1,5 кг на 1 дитину.

На думку глави регіону, вітамінізація дітей повинна проводитися двічі на рік: восени і навесні. В осінньо-зимовий період наявність вітамінів в добовому раціоні дитини значно підвищує його імунітет, покращує протистояння організму до захворювань і веде до зростання працездатності і активності дітей.

Нагадаємо, з ініціативи голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія ШИШАЦЬКОГО, в 2012 році розроблена обласна програма «Вітамінізація». Її мета - підтримка дітей дошкільного та шкільного віку додатковими вітамінами.

Основним продуктом вітамінізації цього року стали яблука вітчизняного виробництва сортів Айдаред, Кінг і Бребурн, відповідні всім стандартам ГОСТу і вирощені без використання хімікатів.

Вітамінізація дітей в регіоні здійснюється в межах реалізації соціальних ініціатив Президента України, покликаних покращити здоров'я дітей.

Останні статті на сайті