Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 76 гостей.

Презедент України

Гуртківці Центру технічної творчості демонструють свої роботи в бібліотеках міста

Переглядів: 5220
27.11.2013 - 08:50

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України», в рамках Тижня дитячої творчості та за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради в Центральній міській бібліотеці для  дітей в період з 20 по 30 листопада організована персональна виставка робіт вихованців гуртків міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва - вихованки  гуртка декоративно-прикладного мистецтва, призера обласних виставок-конкурсів, учениці НВК №11 Ксенії Линник, роботи якої радують яскравим колоритом (керівник Наталя Кузнєцова), та вихованців гуртка початкового технічного моделювання (керівник  Ганна Пугач).

Ці діти, що потребують  особливої уваги, виявили неабияку фантазію та старанність, виконуючи новорічні сувеніри з природного матеріалу.

У Центральній міській бібліотеці для дорослих свою майстерність в виконанні моделей технічних об’єктів та  транспортних засобів показали вихованці гуртка технічного моделювання (керівник Євген Носов). Серед них і призерка обласного та Всеукраїнського конкурсів, учениця ЗОШ №24 Аліна Драбчук.

Несуть позитивний заряд та добрий настрій читачам бібліотеки і роботи вихованців гуртка декоративно-прикладного мистецтва (керівник Світлана Лабза). Автори робіт з кожним роком удосконалюють свою майстерність і є переможцями різноманітних виставок-конкурсів.

Гуртківці міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва вдячні бібліотекам міста за надану можливість продемонструвати свої роботи та сподіваються на подальшу співпрацю, адже разом з бібліотечними працівниками вони залучають людей до світу прекрасного.

В Артемівській Центральній міській бібліотеці для  дітей в період з 20 по 30 листопада організована персональна виставка робіт вихованців гуртків міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Останні статті на сайті