Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Свято знавців української мови в Артемівську

Переглядів: 3098
26.11.2013 - 11:14

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» відділом освіти Артемівської міської ради в рамках проведення ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика було організовано свято, яке проходило в Артемівській НВК № 11.

Любов до рідної мови, любов до рідної Батьківщини - невіддільні поняття. Вони споконвіку живуть у людських серцях і притаманні тим, хто шанує історію й культуру власного народу.

Зі щирими побажаннями успіху в написанні конкурсних робіт виступили методист міського методичного кабінету відділу освіти Олена Біленко та керівник міського об'єднання вчителів української мови та літератури Тетяна Донченко.

Захід розпочався святковим концертом, під час якого ведучі розповідали про становлення рідної мови та її витоки, лунали пісні  про барвисту красу неньки-України. Учні декламували вірші класиків літератури та сучасних поетів про рідну мову.

Свято надихнуло всіх глядачів та конкурсантів-знавців на творчу діяльність, та ще раз підкреслило, що наша українська мова — це золота скарбниця душі народної, з якої ми виростаємо, якою живемо й завдяки якій маємо величне право й високу гордість іменуватися народом України.

23 листопада 2013 року в рамках проведення ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика було організовано свято, яке проходило в Артемівській НВК № 11.23 листопада 2013 року в рамках проведення ХІV Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика було організовано свято, яке проходило в Артемівській НВК № 11.