Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Урядовий портал

Про профілактику ВІЛ-інфекції та СНІДУ йшлося на заході в ЗОШ № 17

Переглядів: 3008
26.11.2013 - 10:49

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» 21 листопада 2013 року у Часовоярській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 17 проведено захід для учнів 9 – 11 класів, метою якого було інформування про профілактику ВІЛ-інфекції та СНІДу.

Його провели фахівці: Світлана Бражнік  – спеціаліст Часовоярської служби у справах дітей, Олександр Браїлко – дільничний лікар амбулаторії № 4, Надія Фурса - спеціаліст Артемівського міського Центру соціальних служб для дітей та молоді.

Запрошені спеціалісти зазначили, що кількість людей з ВІЛ-інфекцією постійно збільшується, розповіли про шляхи передачі хвороби та засоби її профілактики. Були продемонстровані відеоматеріали та відеоролик про наслідки хвороби. Надані цифри та діаграми примусили дітей замислитись над однією з основних проблем сучасності і  зробити правильний вибір.

21 листопада 2013 року у Часовоярській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 17 проведено захід для учнів 9 – 11 класів, метою якого було інформування про профілактику ВІЛ-інфекції та СНІДу. 21 листопада 2013 року у Часовоярській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 17 проведено захід для учнів 9 – 11 класів, метою якого було інформування про профілактику ВІЛ-інфекції та СНІДу.