Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Презедент України

У гуртках та секціях займаються майже половина всіх дітей регіону

Переглядів: 3399
25.11.2013 - 12:56

На Всеукраїнському форумі працівників позашкільної освіти, який проходив вчора в Києві, делегація з Донеччини відзвітувала, як в області відзначають Рік дитячої творчості.

Розповідаючи про підсумки проведення Року дитячої творчості на Донеччині, директор департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрацій Юрій СОЛОВЙОВ, акцентував увагу на збереженні та розширенні мережі позашкільних навчальних закладів області.

– Сьогодні я можу впевнено сказати, що Рік дитячої творчості на Донеччині має позитивні результати. За цей час позашкільними закладами області проведено більше тисячі обласних масових заходів, в яких взяли участь майже 140 тисяч дітей, - зазначив Юрій СОЛОВЙОВ. Він додав, що саме на це, зокрема, спрямовані соціальні ініціативи Глави держави Віктора ЯНУКОВИЧА «Діти – майбутнє України», одним із основних напрямків яких є не тільки розвиток творчих здібностей дитини, а й підтримка та створення належних умов для творчого розвитку підлітків.

Так, наразі в області позашкільною освітою охоплено майже половина всіх дітей. Загалом в системі освіти регіону працює 157 позашкільних закладів, із них, зокрема, 79 будинків дитячої творчості, 20 станцій технічної творчості, 12 еколого-натуралістичних центрів, 33 клуби за місцем проживання.

Останні статті на сайті