Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Музично-театралізована вистава «У Мишки славні іменини» пройшла в м. Соледар

Переглядів: 3863
20.11.2013 - 14:06

19 листопада 2013 р. в рамках Року дитячої творчості та на виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей» в приміщенні актової зали Соледарського Центру дітей та юнацтва пройшла музично-театралізована вистава «У Мишки славні іменини».

Підготовка до вистави була дійсно колективною: гуртківці-«живописці» підготували декорації, які перетворили сцену в гарненьку оселю Мишки і в подвір’я з квітами, умільці-декоративники виготовили  подарунки для гостей, члени гуртка «Спортивна грація» організували майстер-клас з вивчення танцю мишок-подружок, а вихованці музично-театрального колективу «Барвінок» провели багато репетицій, щоб глядачі із задоволенням подивилися виставу.

Діти перевтілювалися в  казкові образи за допомогою яскравих костюмів. Під час вистави лунало багато пісень. Та особливо запам’яталися глядачам  пісенька-вітання Білочки, дует Киці й Мишки. А до веселого танка героїв казки приєдналися всі гості, присутні на заході.

Вистава мала великий успіх, адже, крім естетичного задоволення, вона сприяла зміцненню дружніх стосунків між дітьми різних вікових категорій та надала можливість для реалізації творчої активності гуртківців різних  напрямів.

Останні статті на сайті