Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Педагоги Артемівська вчилися, як знайомити дошкільників з майбутніми професіями

Переглядів: 3708
14.11.2013 - 13:14

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти – майбутнє України» 12 листопада 2013 року на базі ясел-садка № 49 «Кріпиш» відбулося засідання школи модератора «Інтелектуальна мозаїка» для вихователів та практичних психологів міста.

Керівники школи модератора провели вхідне анкетування педагогів з метою корекції подальшої роботи. Педагогам розповіли про історію виникнення професій, їх класифікацію. Були опрацьовані нормативно-правові документи, які регламентують діяльність дошкільних закладів.

Практичний психолог ДНЗ № 49 Інна Доля розповіла присутнім про необхідність організації роботи з дітьми щодо ранньої профорієнтації, а вихователь-методист цього закладу Віра Рязанцева провела проблемну лекцію з питань організації практичної роботи з дітьми в напрямку знайомства з професіями дорослих.

Проілюструвати теоретичні аспекти проблеми допомогли вихователі дошкільного навчального закладу № 49 Оксана Євтушенко та Інна Гільдебрандт, які за допомогою слайд-шоу презентували досвід своєї роботи з даного напрямку.

Слухачі школи в рамках практичної діяльності розробили перспективний план знайомства дошкільників з професіями, схему описової розповіді про професії та стали активними учасниками майстер-класу «Вчимося економити», який провела мати вихованки ДНЗ № 49 Наталія Бєліченко.

12 листопада 2013 року на базі ясел-садка № 49 «Кріпиш» м. Артемівськ відбулося засідання школи модератора «Інтелектуальна мозаїка» для вихователів та практичних психологів міста.12 листопада 2013 року на базі ясел-садка № 49 «Кріпиш» м. Артемівськ відбулося засідання школи модератора «Інтелектуальна мозаїка» для вихователів та практичних психологів міста.12 листопада 2013 року на базі ясел-садка № 49 «Кріпиш» м. Артемівськ відбулося засідання школи модератора «Інтелектуальна мозаїка» для вихователів та практичних психологів міста.

Останні статті на сайті