Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Дійти до кожного ветерана!

Переглядів: 4834
13.11.2013 - 09:22

Під таким гаслом відтепер працюватимуть обласні, міські та районні організації ветеранів. На  науково-практичної конференції, яка відбулася сьогодні в Донецьку, рада ветеранів також вирішила активізувати діяльність своїх первинок і розвивати волонтерський рух.

Так, ветерани мають намір активно інформувати громадськість про трудові подвиги учасників відновлення вугільної промисловості регіону. Зокрема, як зазначили учасники конференції, першим таким кроком стане будівництво пам'ятника жінкам-шахтарям, завдяки яким була відновлена ​​вугільна промисловість в роки Великої Вітчизняної війни. Цьому питанню приділили окрему увагу, оскільки, учасники конференції впевнені, що країна повинна знати своїх героїв в обличчя.

Крім того в ході конференції розглянуто питання соціального захисту та медичного обслуговування ветеранів війни. Як було зазначено, в області проживає понад 140 тисяч ветеранів війни, які потребують соціального захисту держави.

- На Донеччині ведеться серйозна робота щодо забезпечення соціальної підтримки та захисту ветеранів, поліпшення якості медичного і соціального обслуговування цієї категорії громадян, - зазначив заступник голови - керівник апарату облдержадміністрації Вадим ФОМІН.

Також віце-губернатор додав, що на сьогодні Донецька обласна рада ветеранів відіграє важливу роль у житті старшого покоління і допомагає їм у вирішенні багатьох проблем.

Про важливість Організації ветеранів неодноразово говорив і Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ. На думку Глави держави, готовність таких організацій відстоювати права ветеранів у тісній співпраці з державними структурами завжди заслуговує найвищої оцінки.

Останні статті на сайті