Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 149 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Як провели канікули учні Артемівської ЗОШ № 1

Переглядів: 4679
07.11.2013 - 10:20

Всі люблять осінні канікули, тому що є можливість трішечки перепочити під час навчального року. Тільки шкода, що вони такі короткі. Але учні ЗОШ № 1 за час канікул встигли багато.

Молодші школярі відвідали відеосалон, де подивилися улюблені казки «Маша та Ведмідь» і «12 місяців», взяли участь у вікторинах «Світ навколо нас» та  «В гостях у казки».

Для першокласників було організовано виставку малюнків «Земля – планета, на якій я живу». Діти провели віртуальну подорож на повітряній кулі, дізналися, яка велика наша планета Земля, милувалися її красою за допомогою ілюстрацій.

Учні 6 та 7 класів взяли участь у міській грі «Сокіл» («Джура»), в якій  завоювали перемогу. А дівчатка ЗОШ № 1 стали учасницями конкурсу «Юні дарування»: в номінації «Спів» - Богдана Валковська, в номінації «Образотворче мистецтво» - Аліса Сидоренко та Регіна Морошан. Дівчатка посіли відповідно друге та третє місця.

Найбільше сподобалась дітям поїздка до Донецька, де вони відвідали  планетарій, краєзнавчий музей та парк кованих фігур.

Отже, як бачимо, способів провести вільний від навчання тиждень - безліч. Головне - пам'ятати, що канікули – це не лише можливість відіспатися і не ходити до школи, а час, який можна провести корисно і цікаво.

Канікули – це не лише можливість відіспатися і не ходити до школи, а час, який можна провести корисно і цікаво.Канікули – це не лише можливість відіспатися і не ходити до школи, а час, який можна провести корисно і цікаво.Канікули – це не лише можливість відіспатися і не ходити до школи, а час, який можна провести корисно і цікаво.Канікули – це не лише можливість відіспатися і не ходити до школи, а час, який можна провести корисно і цікаво.

Останні статті на сайті