Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Про роботу з обдарованими дітьми йшлося на семінарі в Артемівському НВК № 11

Переглядів: 3794
01.11.2013 - 10:25

У сучасному інформаційному суспільстві з високотехнологічними пріоритетами роль обдарованої особистості у забезпеченні суспільного та національного прогресу є визначальною. Тому творчі та інтелектуальні здібності потребують всебічного розвитку і повноцінної реалізації. Темі інноваційної стратегії управлінської діяльності керівника в роботі з обдарованими дітьми був присвячений семінар, який пройшов 31 жовтня 2013 року на базі Артемівського НВК № 11.

Перед учасниками семінару виступила начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова, яка ознайомила присутніх з метою та завданнями семінару. Завідуюча методичним кабінетом Ніла Лисюк висвітлила проблеми та перспективи роботи з обдарованими дітьми в місті та надала методичні поради керівникам.

Досвідом роботи колективу з обдарованими й здібними дітьми поділилася директор Артемівського НВК № 11 Лариса Хмельницька.  Гості побачили фрагмент інноваційної педради на основі роботи проблемних груп «Визначення стратегії роботи педагогічного колективу щодо створення освітньо-виховного середовища для розвитку здібностей і обдарувань учнів», у ході якої працювали генератори ідей та аналітики, що висвітлили проблеми, які виникають під час роботи з обдарованими дітьми. Шляхи їх реалізації були визначені в ході складання ментальної карти. 

Керівники шкіл разом із методистом міського методичного кабінету Вірою Щепкіною мали змогу визначити зміст моделі управлінських стратегій, спрямованих на створення системи роботи навчального закладу з обдарованими учнями.

У ході роботи семінару вдалося проаналізувати основні напрямки діяльності керівних кадрів з організації роботи з обдарованими дітьми, позначити існуючі проблеми і труднощі та намітити шляхи підвищення ефективності роботи педагогічних колективів у даному напрямку через активне впровадження в навчально-виховний процес інноваційних технологій на всіх рівнях.

Семінар закінчився святковим концертом, на якому виступили талановиті учні навчально-виховного комплексу № 11.

Темі інноваційної стратегії управлінської діяльності керівника в роботі з обдарованими дітьми був присвячений семінар, який пройшов 31 жовтня 2013 року на базі Артемівського НВК № 11. Темі інноваційної стратегії управлінської діяльності керівника в роботі з обдарованими дітьми був присвячений семінар, який пройшов 31 жовтня 2013 року на базі Артемівського НВК № 11.