Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 208 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Тиждень початкових класів

Переглядів: 4247
28.10.2013 - 14:15

На виконання соціальних ініціатив Президента України «Кожній дитині – всебічний розвиток» з 20 по 25 жовтня 2013 року в ЗОШ № 18 проходив Тиждень початкових класів, на протязі якого молодші школярі разом з учителями створювали особливу атмосферу відкриття і знайомства зі світом початкової школи, атмосферу творчості і свята!

А свято відчувалося у всьому: і у виставках малюнків «Чарівниця-осінь» та власних виробів «Наші ручки працьовиті» і саморобних книжок-маляток, фотографій «Моя творчість тобі, рідний краю!» та проведенні конкурсу юних поетів і письменників «Спроба пера». Під час конкурсу інсценувань «Сторінками улюблених казок» шкільна спільнота мала змогу познайомитися з новими зірочками-початківцями театрального мистецтва. Яскравим був і захід «Зоряний час», гості якого - майбутні випускники дитячих садків №№ 49, 54, 55 - занурилися в феєрію пісні, танцю та музики.

Як і належить, свято має закінчуватися красиво і радісно. У п'ятницю, 25 жовтня, у школі пройшла заключна лінійка, на якій було підведено підсумки Тижня початкових класів, а молодші школярики продемонстрували свій творчий потенціал.

IMGP2007IMGP2016IMGP2024IMGP2025